sobota 21. listopadu 2009

Žalm 16:6

Napadla mě taková malá výzva pro všechny čtenáře tohoto blogu. My budeme vkládat obrázky, fotky s verši z Bible a na vás budou komentáře, které vás napadnou při přečtení již zmíněného verše. Moc se těším na vaše příspěvky tak směle do toho :-)


3 komentáře:

Pavla řekl(a)...

První, co mě napadne při přečtení veršů, je: domov, lesy, žlutá pole, vlaštovky, slunce, mír, pohoda, bezpečí. Žijeme na jednom z nejúžasnějších a nejbezpečnějších míst na světě..., všeho máme dostatek, počasí tak akorát, žádná nebezpečná zvířata. Žijeme v "ráji", aniž bychom si to uvědomovali a aniž bychom si toho dostatečně vážili. Taky v tom mám velké mezery. TAkže - děkuju, Bože, za to krásné místo, kde můžu žít!
Pavla

Monika řekl(a)...

Přesně tak, když se člověk kolem sebe podívá, vidí tak krásný dar od Boha. Já sama se snažím hledat jeho krásu ve všem i v podzimním počasí,i v zimě. Zrovna my tady v Čechách jsme požahnání tím,že se zde zrovna tak hezky střídají období (jarní zeleň, letní teplé slunce, barevný podzim a sněžná zima). Beru to jako dárek pro naše potěšení a vždy si na to vzpomenu, když se mi chce lamentovat nad zimní plískanicí, podzimním deštěm či jarní alergií :-))) Tak se kochejme a mysleme na stvořitele té velké krásy...

Anonymní řekl(a)...

Blažená krajina - život křesťana, který se může v jakékoli situaci opřít o Boha, pravé dědictví-zaslíbený domov v ráji.