středa 2. ledna 2013

Online studium - Žít jako Ježíš

Vítám vás v novém roce a doufám, že bude pro všechny Bohem požehnaný! 

Tentokrát se chci s vámi podělit o možnost studia pořádaného stránkami "Good Morning Girls" , které se bude věnovat knize Lukáš 1-8.kapitola s názvem "Žít jako Ježíš". Jde o dvouměsíční studium, které začíná 14.ledna 2013.

Již domlouvám podrobnosti ohledně překladu materiálů, které budou k dispozici zde na blogu v češtině, popřípadě můžete materiály získat přímo přes stránky "Good Morning Girls" v angličtině. Studovat si můžete samy podle svého vlastního časového plánu nebo se držet předepsaného rozvrhu a přidat se do studijních skupin. Je to jen a jen na vás.

Sama nabízím možnost společného studia skrze naše Facebook stránky, kde můžu sdílet další materiály, texty a odkazy. Prosím, pokud máte zájem, ozvěte se přes komentář, email nebo Facebook, abych věděla, že je o to skutečně zájem a mám v tom pokračovat. Pokud zájem  nebude, uveřejním zde jen přeložené materiály s časovou osnovou a bude na vás, zda se studiem začnete nebo ne.  Ale věřím, že ať to bude naše společné studium či individuální - bude pro vás prospěšné a zase víc nás přiblíží k Bohu.


Žádné komentáře: